Hajbeültetés Tordai István "Sportverda" ajánlásával

HAJBEÜLTETÉS - HAIRHUNGARY KLINIKA

Magyarország első hegmentes, hajgraftonkénti hajbeültetést végző hajklinikája. Több, mint 25 éves sebészeti tapasztalatunk, modern eszközparkunk és kiváló eredményeink jelentik a garanciát az Ön számára. Budapesten, a XII. kerületben, az Istenhegyi Klinika területén, megújult környezetben várjuk Önt.

TERMÉSZETES EREDMÉNY

Az eredmény 100%-ban természetes hatást kelt. Minden egyes hajszál megfelelő szögben, mélységben és sűrűségben kerül beültetésre. Az általunk használt műtéti protokollok biztosítják a jelenleg elérhető legmagasabb esztétikai minőséget. A műtéti eredmények tovább javíthatók PRP (Platelet Reach Plasma) kezelésekkel, amit minden egyes páciensünknek javaslunk. Ne felejtse! A beültetett hajszálak egy életre szólnak!

MIÉRT ÉRDEMES A HAIRHUNGARY HAJKLINIKÁT VÁLASZTANI?

  • HAJBEÜLTETÉS A LEGMODERNEBB TECHNOLÓGIÁVAL

Hajklinikánk orvosai a legmodernebb eszközparkkal a leghatékonyabb SAFE System FUE hajbeültetési eljárást alkalmazzák az amerikai HSC-Colorado kizárólagos innovációs partnereként, garanciát vállalva minden egyes átültetett hajszálra.

  • MAGASAN KÉPZETT ORVOSI ASSZISZTENSI TEAM

A hajbeültetés eredményessége garantált, köszönhetően szakmailag jól képzett orvosainknak, asszisztenseinknek, valamint a precíz műtéti tervezésnek.

  • SZEMÉLYRE SZABOTT KEZELÉSI TERV ÉS FOLYAMATOS KAPCSOLATTARTÁS

Minden részletre kiterjedően, nagy körültekintéssel dolgozunk a műtétet megelőző tervezés, illetve a hajbeültetés során, a beavatkozást követő kontrollvizsgálat mindig szakértő orvosaink jelenlétében történik.

  • RUGALMAS FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

Beavatkozásaink rugalmas, akár kamatmentes részletfizetéssel is igénybe vehetők.

  • KITERJEDT SZAKMAI KAPCSOLAT

Hazánkban egyedülálló módon szoros szakmai kapcsolatot ápolunk testvérklinikáinkkal Németországban, Szlovákiában és az Egyesült Államokban.

Információért hajbeültetéssel kapcsolatban látogasson el hozzánk! http://www.hairhungary.hu